#

Nieuwe bestuursleden juni 2016

10 Jul 2016

Tijdens de algemene afdelingsvergadering op 27 juni werden twee bestuursleden verkozen!

Lars van den Broek, die het afgelopen halfjaar al actief was in het afdelingsbestuur als secretaris Promotie, werd gekozen tot nieuwe penningmeester.

Rick van Loo werd verkozen als secretaris Organisatie. Hij stelt zich hieronder voor:

“Ik ben Rick van Loo, 20 jaar, woon in Enschede maar kom oorspronkelijk uit het Overijsselse plaatsje Genemuiden en ik ben tweedejaars Electrical Engineering student aan de Universiteit Twente. Het aankomende jaar ben ik Secretaris Organisatie voor de Jonge Democraten Overijssel en kijk ik uit naar een jaar vol met interessante en leuke activiteiten. Ik hoop zowel veel huidige als nieuwe leden te mogen ontmoeten. Mocht je vragen hebben, bijvoorbeeld over een activiteit, dan kun je mij altijd mailen op organisatie@jdoverijssel.nl

 

Categorie: Nieuws