#

Bestuur

Bestuur

Denk jij dat het anders kan in de wereld? Wil je uitleggen waarom jouw oplossing de problemen die ze dagelijks in Den Haag en Brussel bespreken zullen oplossen? Word dan samen met andere gemotiveerde en geïnspireerde jongeren actief bij de Jonge Democraten waar politiek en gezelligheid goed samen gaan!

Naast het bezoeken van de vele activiteiten en weekenden, zijn er nog vele andere manieren om je actief in te zetten voor de JD. Zo kun je je in een bepaald thema verdiepen in een Politiek Inhoudelijke Werkgroep, een evenement organiseren in één van de organisatorische teams, een internationale reis organiseren met een internationaal team of schrijven voor de DEMO. Ook zijn er op afdelingsniveau altijd mogelijkheden om actief bij te dragen. 

Bij de Jonge Democraten Overijssel organiseren wij avonden waarbij we met elkaar in debat gaan, of een lezing krijgen van een expert. Behalve de inhoud is ook de gezelligheid een belangrijk onderdeel van onze activiteiten: de borrel na afloop is een vast onderdeel. Lijkt dit jou ook leuk? Kom dan gerust eens langs bij een van onze activiteiten of neem contact met ons op!

Voor algemene informatie, vragen en/of opmerkingen kan je ons bereiken via overijssel@jd.nl