#

Bestuur Jonge Democraten Overijssel

Bestuur Jonge Democraten Overijssel

Het Bestuur

Het huidige bestuur van de Jonge Democraten Overijssel bestaat uit de volgende mensen:

Voorzitter Rob Welling voorzitter@jdoverijssel.nl
Algemeen Secretaris Vincent Witmond secretaris@jdoverijssel.nl
Penningmeester Danny Drogt penningmeester@jdoverijssel.nl
Secretaris Promotie Stan Kremer promotie.overijssel@jongedemocraten.nl

Person portrait

Rob Welling

Voorzitter

Ik ben Rob, 29 jaar en Voorzitter van de afdeling Overijssel. 2 jaar geleden ben ik lid geworden met vooral interesse voor Internationale Politiek. Om die reden was ik eerder actief als bestuurslid Internationaal. 

Inmiddels is mijn interesse in de Politiek en JD erg verbreed en zet ik me in om de kwaliteiten binnen mijn bestuur en de afdeling te herkennen en te verbeteren. Daarnaast onderhoud ik het contact met de andere politieke jongerenorganisaties en de D66 afdeling binnen de afdelingsgrenzen.

Person portrait

Danny Drogt

Penningmeester

Ik ben Danny, een 21e jarige jongen uit Deventer. Sinds kort ben ik lid geworden van de JongeDemocraten en werd erg snel actief binnen de vereniging. Ik voelde me thuis en op mijn gemak binnen de organisatie en voelde me daardoor erg snel verbonden met de JD. Daarom heb ik de bestuursfunctie van penningmeester opgepakt. Mijn interesses in politiek zijn daardoor ook erg verbreed. Ik heb over bijna alles wel een uitgesproken mening. Ik ga binnen de JD voornamelijk me inzetten op inhoud en kwaliteit zodat iedere JD’er naast gezelschap ook zichzelf kan ontwikkelen. Ik hoop jullie dan ook graag te zien bij onze evenementen! 

Person portrait

Vincent Witmond

Algemeen Secretaris

Mijn naam is Vincent Witmond, 25 jaar oud en Secretaris Algemeen van de afdeling Overijssel. Ik ben lid geworden in 2016 en ik heb sindsdien heel veel plezier gehad bij de afdeling en bij de Jonge Democraten landelijk. Eerder was ik al actief voor verschillende verenigingen op de Universiteit Twente en ik was penningmeester voor het congresteam van het Wintercongres 2018, dat werd georganiseerd in Enschede. Met veel entousiasme ben ik sinds juli 2018 Algemeen Secretaris en dus verantwoordelijk voor onder andere de ledenadministratie. Het komend jaar moet er nieuw leven geblazen worden in de JD-leden wonend in Enschede. De komende tijd ga ik me daar druk mee bezig houden.

Person portrait

Stan Kremer

Secretaris Promotie

Ik ben Stan, 18 jaar en ik ben Secretaris Promotie der Jonge Democraten Overijssel.

Ik werd lid van de Jonge Democraten, omdat ik een grote interesse in politiek had en me erin wou verdiepen. Na enige activiteiten bezocht te hebben, ben ik tot de beslissing gekomen het bestuur in te gaan. Graag hoop ik samen met het bestuur naar de toekomst te werken en de JD bij te staan als Secretaris Promotie, waarbij ik hopelijk in staat ben om de taken van campagnes en ledenopvang zo optimaal mogelijk uit te voeren.