#

Bestuur Jonge Democraten Overijssel

Bestuur Jonge Democraten Overijssel

Het Bestuur

Het huidige bestuur van de Jonge Democraten Overijssel bestaat uit de volgende mensen:

Voorzitter Danny Drogt voorzitter@jdoverijssel.nl
Algemeen Secretaris Vincent Witmond secretaris@jdoverijssel.nl
Penningmeester Stijn Goedhart penningmeester@jdoverijssel.nl

Person portrait

Danny Drogt

Voorzitter

Ik ben Danny, een 21e jarige jongen uit Deventer. Sinds kort ben ik lid geworden van de JongeDemocraten en werd erg snel actief binnen de vereniging. Ik voelde me thuis en op mijn gemak binnen de organisatie en voelde me daardoor erg snel verbonden met de JD. Daarom heb ik de bestuursfunctie van penningmeester opgepakt. Mijn interesses in politiek zijn daardoor ook erg verbreed. Ik heb over bijna alles wel een uitgesproken mening. Ik ga binnen de JD voornamelijk me inzetten op inhoud en kwaliteit zodat iedere JD’er naast gezelschap ook zichzelf kan ontwikkelen. Ik hoop jullie dan ook graag te zien bij onze evenementen! 

Person portrait

Vincent Witmond

Algemeen Secretaris

Mijn naam is Vincent Witmond, 25 jaar oud en Secretaris Algemeen van de afdeling Overijssel. Ik ben lid geworden in 2016 en ik heb sindsdien heel veel plezier gehad bij de afdeling en bij de Jonge Democraten landelijk. Eerder was ik al actief voor verschillende verenigingen op de Universiteit Twente en ik was penningmeester voor het congresteam van het Wintercongres 2018, dat werd georganiseerd in Enschede. Met veel entousiasme ben ik sinds juli 2018 Algemeen Secretaris en dus verantwoordelijk voor onder andere de ledenadministratie. Het komend jaar moet er nieuw leven geblazen worden in de JD-leden wonend in Enschede. De komende tijd ga ik me daar druk mee bezig houden.

Person portrait

Stijn Goedhart

Penningmeester

Ik ben Stijn Goedhart, 21 jaar oud en penningmeester van de JD Overijssel. Ik ben sinds juli 2018 lid bij de JD. Ik ben lid geworden om in Zwolle een regiocommissie te start. Door deze ervaring heb ik uiteindelijk besloten om het bestuur van Overijssel in te gaan. En dat doe ik nog altijd met veel plezier. Voor dat ik in de regiocommissie zat, ben ik 2 jaar lang voorzitter geweest van de studentenraad van Landstede.

Tijdens mijn bestuursperiode wil ik me richten op het werven van nieuwe leden. Daarnaast is het mijn doel om meer activiteiten in Zwolle en Deventer te organiseren om ook daar ons ledenbestand uit te breiden en ook daar het geluid van de JD te laten horen.