#

Bestuur Jonge Democraten Overijssel

Bestuur Jonge Democraten Overijssel

Het Bestuur

Het huidige bestuur van de Jonge Democraten Overijssel bestaat uit de volgende mensen:

Voorzitter Rob Welling voorzitter@jdoverijssel.nl
Algemeen Secretaris Edo Kamers secretaris@jdoverijssel.nl
Penningmeester Eric-Jan Smalbil penningmeester@jdoverijssel.nl

Person portrait

Rob Welling

Voorzitter

Ik ben Rob, 28 jaar en Voorzitter van de afdeling Overijssel. 2 jaar geleden ben ik lid geworden met vooral interesse voor Internationale Politiek. Om die reden was ik eerder actief als bestuurslid Internationaal. 

Inmiddels is mijn interesse in de Politiek en JD erg verbreed en zet ik me in om de kwaliteiten binnen mijn bestuur en de afdeling te herkennen en te verbeteren. Daarnaast onderhoud ik het contact met de andere politieke jongerenorganisaties en de D66 afdeling binnen de afdelingsgrenzen.

Person portrait

Eric-Jan Smalibil

Penningmeester

Ik ben Eric-Jan, 18 jaar oud en Penningmeester van onze Overijsselse afdeling. Vorig jaar ben ik lid geworden en al snel in het bestuur, als Secretaris Organisatie, actief geworden. Na een half jaar heb ik besloten om Penningmeester te worden, wat betekent dat ik waak over de financien van onze afdeling Overijssel. Het organiseren mis ik natuurlijk wel, maar gelukkig kan ik hier altijd bij aanvullen en mijzelf daarnaast nog bezig houden met de promotie van onze afdeling en de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen en het referendum.

Person portrait

Edo Kamers

Algemeen Secretaris

Mijn naam is Edo Kamers en ik ben Algemeen Secretaris van de Jonge Democraten Overijssel. Ik ben 18 jaar en zit op het VWO.

Als Secretaris heb ik de verantwoordelijke taak om de administratie op orde te houden. Daarnaast zie ik het als mijn heilige taak om het politieke debat onder jongeren aan te wakkeren. Hoewel ik sinds kort als bestuurslid actief ben, heb ik gemerkt dat de JD veel nieuwe deuren opent. Laat gerust een vraag achter via de mail. Tot snel bij een van onze activiteiten!