Word actief!

Word actief!

De Jonge Democraten heeft ruim 6.000 leden in de leeftijd van 12 tot 30 jaar. Het hoogste orgaan van de Jonge Democraten is het Algemene Ledenvergadering. Het bestuur bestaat uit maximaal negen leden die samen het Landelijk Bestuur van de vereniging vormen. Daarnaast kent de Jonge Democraten 10 afdelingen, meerdere Politiek Inhoudelijke Werkgroepen en organisatorische teams en commissies.

De meeste Jonge Democraten geven invulling aan hun lidmaatschap door activiteiten bij te wonen. Voor leden die zich, naast het bezoeken van deze activiteiten, graag actiever willen inzetten voor de afdeling zijn er ook in de regio Overijssel extra mogelijkheden. Je kunt hierbij denken aan:

Activiteiten
Als je wilt weten wat de Jonge Democraten in Overijssel allemaal doen per maand kijk dan in onze altijd  goed gevulde kalender en op Facebook.

Campagne voeren
Tijdens verkiezingstijd helpen wij D66 om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Dit doen we door bijvoorbeeld te flyeren op infomarkten te staan, canvassen, etc.

Bestuur
Natuurlijk zijn de Jonge Democraten ook te vinden met een bestuur in Overijssel. Als je in het bestuur gaat/wilt kun mee denken en mee praten over en voor het belang van jongeren.

Als je op een andere manier actief wil worden, bijvoorbeeld door het organiseren van een activiteit, kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact met ons opnemen is simpel, stuur een mail naar overijssel@jd.nl en stel jou vraag aan onze Algemeen Secretaris Merijn!

D66, Word lid!

Wilt u lid worden van D66, dat kunt u via https://wordlid.d66.nl/ Word vandaag nog lid!

Nieuws

Nieuwe bestuursleden juni 2016

Tijdens de algemene afdelingsvergadering op 27 juni werden twee bestuursleden verkozen! Lars van den Broek, die het afgelopen halfjaar al actief was in het afdelingsbestuur als secretaris Promotie,...

Lees meer...

zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookTwitter

© 2017 Jonge Democraten