#

Word Actief!

Word Actief!

De Jonge Democraten heeft ruim 6.000 leden in de leeftijd van 12 tot 30 jaar. Het hoogste orgaan van de Jonge Democraten is de Algemene Ledenvergadering. Het bestuur bestaat uit maximaal negen leden die samen het Landelijk Bestuur van de vereniging vormen. Daarnaast kent de Jonge Democraten 11 afdelingen, meerdere Politiek Inhoudelijke Werkgroepen en organisatorische teams en netwerken.

De meeste Jonge Democraten geven invulling aan hun lidmaatschap door activiteiten bij te wonen. Voor leden die zich, naast het bezoeken van deze activiteiten, graag actiever willen inzetten voor de afdeling zijn er ook in de regio Overijssel extra mogelijkheden. Je kunt hierbij denken aan:

Activiteiten
Als je wilt weten wat de Jonge Democraten in Overijssel allemaal doen per maand kijk dan in onze altijd  goed gevulde kalender en op Facebook.

Campagne voeren
Tijdens verkiezingstijd helpen wij D66 om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Dit doen we door bijvoorbeeld te flyeren op infomarkten te staan, canvassen, etc.

Bestuur
Natuurlijk zijn de Jonge Democraten ook te vinden met een bestuur in Overijssel. Als je in het bestuur gaat/wilt kun mee denken en mee praten over en voor het belang van jongeren.

Als je op een andere manier actief wil worden, bijvoorbeeld door het organiseren van een activiteit, kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact met ons opnemen is simpel, stuur een mail naar overijssel@jd.nl en stel jouw vraag aan ons bestuur!

Lid worden
Lid worden van de Jonge Democraten is de mooiste manier om actief te worden. Je kunt je hier direct aanmelden.

Wil je ook lid worden van D66? Tot 28 jaar kun je combi-lid worden van de Jonge Democraten én D66 voor slechts € 27,- per jaar. Je kunt je hier direct aanmelden voor een combi-lidmaatschap.